12 Mesos, 12 Reflexions

Article publicat a la revista Girosalut & Barnasalut al desembre del 2017

M’agradaria compartir amb tu un desig i 12 reflexions, una per cada un dels mesos de l’any que encetarem en breu. El desig: Que aprenguem a viure la vida com una font inesgotable d’aprenentatge i creixement.
Feliç 2018!
GENER
Un any és una part de la vida, un dia, una part de l’any, una hora, una part del dia i un instant, és la vida sencera.
FEBRER
La principal característica del savi no és que llegeixi uns determinats llibres molt profunds, ni que mengi uns determinats aliments molt saludables, ni que mantingui sempre converses molt elevades. La seva principal característica és que quan llegeix, llegeix, quan menja, menja i quan conversa, conversa.
MARÇ
Només quan puguis mirar totes les religions sense veure-hi diferències essencials, es podrà dir que vius una autèntica espiritualitat.
ABRIL
Buscar la felicitat en les circumstàncies de la vida és el mateix que buscar les ulleres per tot arreu quan es porten posades.
MAIG
Portem tota la vida pensant que estem sempre al bàndol dels bons sense adonar-nos que els altres estan convençuts del mateix. No hi ha ni bons ni dolents, només persones que fan el que poden.
JUNY
Educar no consisteix en aprendre’s la lliçó de com educar. Educar és la lliçó.
JULIOL
La feminitat no és cosa exclusiva de dones, així com la masculinitat no tan sols és cosa d’homes. Creure el contrari és condemnar-se a romandre incomplet tota la vida.
AGOST
Els viatges ens permeten viure l’experiència despullats del nostre ‘jo’ més mecànic –deixem les rutines i hàbits psicològics a casa-, i com per art de màgia, tornem a ser nens.
SETEMBRE
El passat canvia amb tu. Quan el sol surti dins teu, només podràs recordar dies de sol.
OCTUBRE
Quan mires el món veus el que Ets. Si no t’agrada el que veus, canvia el que Ets.
NOVEMBRE
Les persones som com una matrioska. Creiem que som la nina més gran, però aquesta només és un embolcall d’un embolcall, d’un embolcall, d’un embolcall, d’un embolcall, d’un embolcall, d’un embolcall de l’essència.
DESEMBRE
La diferència entre ensenyar i adoctrinar és la mateixa que hi ha entre una nou i la seva closca: la nou alimenta, la closca, no.

16.12.17

Comentaris

Encara no hi han comentaris en aquestes reflexions! Sigues tú el primer!


Escriu un comentari

Nom
Email
Comentaris