10 Reflexions sobre els Viatges

1. Ens agrada tant viatjar perquè ens permet reconnectar-nos amb estats interiors essencials amb els que hem perdut contacte, com ara la sorpresa, l’admiració, el sentir-nos vius, la sensació de misteri, el viure l’experiència de vida com si fos el primer cop que les vivim, etc.
2. Els viatges ens permeten viure l’experiència despullats de nosaltres mateixos -deixem les rutines i hàbits psicològics a casa-, i com per art de màgia, tornem a ser nens.
3. Els viatges ens permeten anar més enllà de nosaltres mateixos, on es troba la porta de l’aprenentatge i l’evolució.
4. La tolerància apareix quan deixem de jutjar i comencem a comprendre. Un viatge t’indica si fas més una cosa o l’altre.
5. “Viatjar és l’única cosa que pagues i et fa més ric” (autor desconegut).
6. “Viatjar és un exercici de conseqüències fatals pels prejudicis, la intolerància i l’estretor de ment” (Mark Twain).
7. En un viatge res és familiar i comfortable. Llavors esdevé un miracle: l’atenció no té més remei que enfocar-se en el Present i en allò Essencial.
8. El regal més valuós que ens emportem d’un viatge és el nostre dubte sobre tot el que crèiem saber i donàvem per suposat.
9. Un viatge és un reflex del nostre Propòsit de Vida: el Gran Viatge que va de l’Ego, la ignorància, la inconsciència i la mecanicitat a l’Essència. la saviesa i la Plenitud de Vida.
10. L’autèntic viatge no et porta lluny de casa, t’ajuda a comprendre que el que busques sempre ha estat dins teu.
16.07.17

Comentaris

Encara no hi han comentaris en aquestes reflexions! Sigues tú el primer!


Escriu un comentari

Nom
Email
Comentaris